В Дом на камиона работим със:

 
Atex

 
AY-SAN

 
AYD

Компанията е основана през 1965г. в Коня, Турция. Специализирана е в производството на части по кормилната уредба на автомобилите ( кормилни щанги и накрайници за тях), както и части по окачването ( реактивни и V- образни щанги). Сертифицирана е по по стандарта за контрол и управление на качеството ISO 9001:2000. Разполага с 25 000 кв.м. закрити и 30 000 кв.м. открити производствени площи. Почти цялата продукция на компанията ( 90% ) е предназначена за експорт – предимно в страните от Европейския съюз, САЩ. Качеството на произвежданите части по нищо не отстъпва на продуктите на конкурентните немски и италиански производители.
 
AYDINSAN

 
AYFAR

Компания, специализирана в производството на части по осветителната уредба на автомобила ( фарове, стопове, халогени, габаритни светлини, както и на резервни стъкла за тях ). Създадена е през 1993г.в Истанбул. Притежава сертификат за управление и контрол на качеството ISO 9001. Голяма част от произведената продукция (70% ) се експортира в над 30 страни по целия свят. Това е една от малкото компании в Турция, способна да реализира целия производствен процес със собствени мощности ( без помоща на подизпълнители ). Доверявайки се на продуктите на "AYFAR" Вие получавате високо качество на изключително изгодна цена. Непрекъснатото обновяване на производствената листа осигурява наличието на осветителни елементи дори за най-новите автомобили.
 
AYS

 
BEHR

 
BF

Фирмата "Burkert Fahrzeugteile" GMBH, е основана през 1976г. в Щутгард в непосредствена близост до централните офиси на Mercedes Benz, Mahle и Bosch. Непрекъснатото увеличение на производствените листи на компанията осигурява към момента складова наличност от над 20 000 артикула. Основната насоченост на предлаганите части е в областта на двигателите ( цилиндрови блокове, колянови валове, разпределителни валове, биели, цилиндрови глави, водни помпи, лагери, маховици, както и всички други агрегати и детайли по двигателя ). Качеството на произвежданите резервни части по нищо не отстъпва на оригиналните, първоначално вградени в автомобилите. Влагането на части "BF" при ремонт на двигателите гарантира тяхната безаварийна работа за дълък период от време.
 
Borg Warner

 
BOSCH

 
BPW

 
Cojali

 
Continental ContiTech

"CONTITECH" е дъщерна фирма на "CONTINENTAL" AG, специализирана в производството на въздушни възглавници за окачването на всички големи производители на автомобили и ремаркета. Като една от най-старите фирми, свързани с автомобилопроизводството, компанията е създала дълбоки традиции по отношение на качеството на предлаганите артикули. Затова голяма част от съвременните товарни автомобили и ремаркета се произвеждат с първоначално вградени възглавници на Contitech. Доверието, което световноизвестни марки като Mercedes Benz, Volvo, M.A.N. и други са гласували на компанията, като монтират нейните възглавници в своите най-нови товарни автомобили,говори за изключително високото качество и надеждност на цялата производствена гама. Придобиването от компанията на друга голяма фирма от същия бранш (Phoenix), я издига до ранга на най-голям производител на въздушни възглавници. Наличието на възглавница Contitech във Вашият автомобил и ремарке, Ви гарантира сигурна и комфортна експлоатация.
 
Corteco

 
CST

 
DAYCO

 
dinex

 
DPH

 
Eberspacher

Системите за автономно отопление на фирма EBERSPÄCHER Ви дават възможност да се наслаждавате на топлината, без да е необходимо да работи двигателя на автомобила.
 
eker

 
ENNEXY

 
Euro Ricambi

 
FAAM

 
FAG

 
Fil filter

 
Firestone

 
FLAG Germany

 
FTE

"FTE" е водеща международна компания в производството на хидравлични спирачни и съединителни системи. Повече от 60 години тя е лидер в предлагането на амбриажни помпи за всички марки автомобили. Повечето европейски производители на товарни автомобили използуват продукцията на "FTE". Изборът на продуктите на компанията при ремонт на автомобили Ви гарантира оптимална работа на съединителя.
 
FZBH

 
GLASER

Испанската компания Glaser, част от международната корпорация Dana Corporation е един от най-големите производители в света на гарнитури за почти всички марки автомобили. Експортно ориентираната философия на фирмата осигурява достъп до нейните продукти в над 100 страни по всички континенти. Оргомният външен пазар е доказателство за много високо качество на произвежданите гарнитури. Огромният завод в Сарагоса (Испания), оборудван с най-съвременни поточни линии и машини, произвежда изключително голямо разнообразние от уплътнителни елементи. Тук освен гарнитурите са включени семеринги, вложки за клапани, уплътнители за цилиндрови ризи, както и болтове за глави. Изключително важното за работата на всеки един двигател значение, което имат посочените детайли е, че не допускат никакъв компромис по отношение на тяхното качество. Продуктите на Glaser, отговарящи не само на стандартите ISO 9001:2000, а дори и на значително по-строгите ISO 16949:2002 ( стандарти на производителите на автомобили ), определят широкото им разпространение и са предпочитана марка при извършване на всякакви ремонти.
 
GMW

 
GOETZE

Немската компания "Goetze", част от мултинационалната "Federal Mogul", е водеща в световен мащаб при производството на сегменти и цилиндрови ризи, както и на уплътнителни елементи. Наличието на повече от 200 инженера и научни работници във фирмата обуславят не само изключително високото качество на детайлите, но и изобретяване и внедряване на нови технологии, осигуряващи перфектна работа на двигателите при всякакви условия. Използуването на тези технологии, както и на собствено разработени специални материали, определят сегментите на "Goetze" като изключително износоустойчиви, корозоустойчиви и много добре отвеждащи топлината от горивната камера. Като производител на цилиндрови ризи фирмата е позната още от 1887г.. Изключително големият опит, натрупан за 120 години, дава основание да се твърди, че по основните си показатели ( висока износоустойчивост, ниски нива на триене и шум ) цилиндровите ризи на "Goetze" изпреварват конкурентните производители. В дългогодишната си практика в използуването на продуктите на "Goetze", "Дом на камиона" счита, че можем напълно да се доверим на качеството им. За това свидетелствуват и многобройните благоприятни отзиви на наши клиенти.
 
Haldex

 
Hengst

 
HERTH BUS

 
Hobi

 
HOLSET

 
IDACO

Създадена през 1991г. в Полша, компания "IDACO"е една от водещите европейски производители на спирачни накладки. Изключително богатият асортимент, съчетан с високо качество при сравнително ниски цени, ги прави предпочитан доставчик за много клиенти. Качеството на продукцията се потвърждава от редица световно признати сертификати,като TUV и R-90 ( най-значителният сертификат за европейския съюз . Изпълнението на изискванията на тези сертификати се следи чрез внедрената система за управление и контрол на качеството ISO 9001.
 
JONESCO

Jonesco е английски производител, специализиран в производството на калници и оборудване за тях за товарни автомобили. В листата на фирмата присъстват още кутии за пожарогасители, кутии за инструменти, клинове за подпиране на гуми. Сред много от собствениците на автомобили битува мнението, че калниците не са важна част. Това е напълно погрешно заключение. Те не се поставят единствено за подобряване на външния вид на превозното средство. Тяхната основна цел е защита на товарния автомобил и ремаркето от неблагоприятното влияние на външните условия – кал, вода сняг, луга, камъчета. От наличието им в голяма степен зависи продължителността на експоатацията на камиона. Затова ние считаме, че наличието им не е излишен разход, а предвидливост.
 
JOST

 
Kanca

 
KANVECI OTOMOTIV

 
KNORR-BREMSE

 
Kolbenschmidt

 
KONGSBERG

Норвежката компания "KONGSBERG" е един от водещите производители на системи за управление на съединители и скоростни кутии. Все повече производители на товарни автомобили се доверяват и предпочитат да използуват продуктите на компанията. Освен Volvo, Scania и DAF, вече и Mercedes и MAN предпочитат да вграждат в своите нови камиони части на "KONGSBERG". Това се дължи на доказано по-добрата работа и по-голяма издръжливост.Смело може да се каже,че всички нови скоростни кутии с хидравлично управление се оборудват с техни елементи. Надеждността е определящо качество при съвременните транспортни условия, където престоят за ремонт генерира големи разходи. Това ни дава право да препоръчаме продуктите на "KONGSBERG", тъй като тяхно основно качество е именно високата им надеждност.
 
KORMAS

 
LASO

Основаната през 1919 година немска компания Laso произвежда голяма гама резервни части на товарни автомобили. Световно признание за качество са получили техните водни помпи и ремонтни комплекти за тях. Както казват ръководителите и инженерите на фирмата, тяхната продукция не трябва да се нарича "резервни" части, тъй като характеристиките и качеството им са същите като на оригиналните. Широкото използване на компютърни методи за проектиране и най-съвременни машини и оборудване водят до резултати, които биха задоволили и най-претенциозния клиент. Главен приоритет на компанията е непрекъснатото повишаване на качеството на предлаганите елементи. Според Laso това е най-добрият начин спечелване на нови клиенти и запазване на старите. Продуктовата им линия включва освен водни помпи, маслени помпи, биели, шенкелни болтове, повдигачи и още много други части за двигатели. Потребителите в цяла Европа отдавна са се доверили на немската фирма и разчитат на производството й за дълга и безаварийна работа на товарните автомобили. Българските клиенти също знаят преимуществата на Laso – изключително високо качество и конкурентни цени.
 
Luber-finer

Luberfiner e производител на всички видове филтри в световен мащаб. Компанията е основата в САЩ през 1936 година, а с производство на филтри се занимава от 1955 година. През цялата си история тя непрекъснато предлага иновативни решения, едно от които е монтирането за пръв път на вграден клапан във филтрите. През 1997 година компанията е сертифицирана по стандарта ISO 9001, а по-късно става първата американска фирма сертифицирана по ISO 9002. Много световни производители на автомобили използват Luberfiner като основен доставчик на филтри за своята продукция. Като се има предвид качеството на предлаганите у нас горива и смазочни материали, параметрите на използваните филтри придобиват много голямо значение за безаварийната експлотация на автомобилите. С филтрите на Luberfiner Вие можете да сте сигурни в надежната работа на системите на камионите.
 
LuK

 
MAHLE

Mahle предлагат новаторски решения на своите клиенти и партньори, както и широка гама авточасти за първоначално вграждане. Компанията има дългогодишна традиция в производството на филтри и в разработката на двигатели. Предлага широк асортимент от продукти за поддръжка и ремонт на двигатели: бутала, клапани, сегменти, лагери, турбокомпресори, въздухомери, филтри и други компоненти за двигатели и двигателни периферни устройства. Днес всеки втори автомобил произведен в света съдържа Mahle компоненти. Многобройните отличия от клиенти свидетелстват за високото ниво на качеството на услугите и гъвкавост. С индивидуални концепции, свързани с обучение, специализирана търговия, семинари, както и подробен каталог след продажбено обслужване и онлайн база данни с предлаганите продукти, Mahle предлага на своите клиенти пълно обслужване и най-добрата подкрепа от целия свят.
 
Mann filter

 
Mars

 
MAY

 
Maysan Mando

 
Mekra

 
MERITOR

 
Meyle

 
Miba

Австрийската компания "MIBA", създадена още през 1927г. е световен лидер в производството на плъзгащи лагери за всички видове двигатели. Изключителното качество на предлаганата продукция кара дори световноизвестни производители на товарни автомобили като Mercedes и MAN да се доверят на "MIBA" и да използуват лагерите им за първоначално вграждане в своите двигатели. Много от иновативните решения в производството на лагери са въведени именно от "MIBA".Най-новата технология в тази област – така наречените усилени лагери са тяхно изобретение.Чрез прилагането им се постига значително увеличаване на мото-ресурса на двигателите.Много от другите компании производителки на лагери са закупили тази технология. Сред тях са Kolbenshmidt и Glyco. Това потвърждава водещата роля на "MIBA" в производството на лагери.Въпреки постигнатите успехи компанията не спира своето развитие и можем да очакваме и в бъдеще да продължи да бъде световен лидер в своята област.
 
Monark

Suppliers of Auto Electrical & Fuel Injection Service Parts & Components MonarkDiesel GmbH & Co. KG е основана през 1951 година в Хамбург. Компанията е водеща в технологиите и произвежда над 7000 продукта. Monark Diesel е лидер в областта на помпи за дизелови мотори, стартери и алтернатори, филтри, ремъци. Продуктите на компаниията са с най-високо качество.
 
Monroe

 
NBS

 
Nural

 
PAGID

 
PERFECT CIRCLE

 
Phoenix

 
REN-PAR

 
RINGFEDER

 
ROCKINGER

 
SACHS

 
SAF-Holland

SAF-Holland предлага завършени решения за влекачи, ремаркета, полуремаркета, превозни средства за строителството, работещи извън пътя, автобуси. 

Производствената гама включва окачване за задни мостове на камиони, седла за влекачи. Компанията произвежда царски болтове, опори за полуремаркета, окачване и мостове за полуремаркета и ремаркета, стойки за резервни гуми, осигурителни релси за фургони, буфери, тегличи, спирачни цилиндри... 
Сред продуктите са и системи за задно окачване на превозни средства за приложение извън пътя, както и системи за предно твърдо или независимо окачване и за задно окачване на автобуси с преден и заден двигател. 
 
SAMPA

 
SE-M

 
Serpa

 
SHZ

 
SKF

 
SLP

 
SORL

 
TEXTAR

 
TRW

 
TURCKTEC

Създадена през 1989 година в Саарбрюкен, Германия, фирма "TRUCKTEC", въпреки сравнително краткото си съществуване се наложи на европейския пазар като коректен и надежден доставчик на резервни части за автомобили от марките Mercedes и MAN. Непрекъснатото увеличение на предлагания асортимент вече покрива почти всички модули и системи на товарните автомобили – от двигател до съединител и скоростна кутия, до ел. система и спирачна система. Фирмата притежава сертификати по системата ISO 9001. Наблюдавайки темповете на развитие на компанията, можем смело да предложим, че в следващите години Trucktec ще стане един от големите доставчици на авточасти в европейски мащаб. Това ще повиши още повече качеството и количеството на продукцията им, което и без това е на високо ниво. Най-голямото доказателство за качеството на частите на тази компания са нашите доволни клиенти – почти всички възползвали се от тях имат добро мнение за марката.
 
VADEN

 
Valeo

Valeo – името говори само за себе си. Повече от 80 години френската компания произвежда най-дорите съединители в света. Въпреки голямата конкуренция, никога не са изпускали лидерската си позиция. Все повече автомобилни производители се ориентират към тяхната продукция за първоначално вграждане. Другите продукти на Valeo (радиатори, алтернатори, осветителни тела, накладки) също са с качество на най-високо ниво и са предпочитани както от производители на автомобили, така и от тяхните собственици. Неслучайно повечето механици и автомонтьори препоръчват монтирането на части на Valeo, независимо от по-високата им цена. Отчитайки важността на съединителя в работата на автомобила като цяло, ние също бихме ви посъветвали да се възползвате от качествените елементи предлагани от Valeo, въпреки по-високата им цена. Не след дълго инвестицията Ви със сигурност ще се изплати.
 
VDO

 
VIGNAL

 
Viktor Reinz

 
Voith

 
WABCO

WABCO е водещ световен доставчик на технологии и системи за управление на безопасността и ефективността на превозните средства. Създадена преди близо 150 години WABCO продължава да бъде пионер в спирачните системи, системи за стабилност, автоматични трансмисии и е основен доставчик на части и компоненти за водещите компании при производството на камиони, автобуси и ремаркета.
 
Waspo

 
WEBASTO

Webasto е водещ производител на подвижни покриви, люкове, климатични инсталации, автономни отоплители и вентилационни системи за леки и товарни автомобили, микробуси и специална техника. Webasto осигурява висококачествени продукти както за фабрично вграждане, така и за допълнителен монтаж.
 
Wichmann

 
WIELTON

WIELTON е най-големият производител на полуремаркета и ремаркета в Полша и е един от 10-те водещи производители в Европа. Клиенти на WIELTON са транспортни, строителни, производствени, селскостопански и дистрибуторски фирми в Полша, както и дилъри на товарни транспортни автомобили и полуремаркета най-вече в Русия, Украйна, Литва, Латвия, Чехия, България, Румъния, Италия.
 
YON TEKNIK

"YON TEKNIK" е сред най-старите турски компании занимаваще се с разработка и предлагане на елементи за пневматичните системи товарните автомобили. Основана през 1979г. в Бурса, нейният стремеж винаги е бил доближаване до качеството на реномираните производители и на цени, достъпни за всеки собственик на автопарк. Изключително широката гама на предлагани въздушни кранове и ремонтни комплекти за тях прави компанията предпочитан партньор не само в региона, но и в световен мащаб. Много турски автомобилостроителни компании са се доверили на "YON TEKNIK" и вграждат в заводите си техни части в своите новопроизведени превозни средства. Членството ни в Европейския съюз налага използуването на части от сертифицирани производители. Затова ние сме се ориентирали към "YON TEKNIK" като фирма, отговаряща на стандартите ISO 9001 и имаща за целта необходимите сертификати.
 
YUMAK

 
ZF

Компанията "ZF"е позната на всеки имащ досег с автомобилния бизнес ( било то търговец или собственик на товарни автомобили ). Никой не оспорва нейната лидерска позиция в световен мащаб в производството на скоростни кутии, двигателни мостове, кормилни кутии и части за тях. Съчетанието на дългогодишен опит с иновативни решения поставя продуктите на "ZF" сред най-предпочитаните в света. Като втори най-важен модул в автомобила след двигателя, скоростната кутия играе съществена роля във формирането на разходите.От нея зависят такива важни параметри като разходът на гориво, натоварване на елементите от трансмисията и ходовата част, способността за движение по различни терени и не на последно място комфорта при управление на автомобила. Това поставя редица изисквания и ограничения, които е желателно да се спазват при извършване на ремонтни дейности. На първо място разбира се е качеството на влаганите елементи и материали. Използуването на оригинални "ZF" части гарантира дългогодишна безаварийна работа на скоростните кутии и двигателни мостове.Наличието на заместители с малко по-ниска цена, но значително по-ниско качество, кара някои собствениц да пренебрегнат основния мотив на компанията – качеството преди всичко.Тази криворазбрана пестеливост води до многократно повишаване на разходите при следващи ремонти (които не закъсняват).Затова ние ви съветваме: по-скъпата инвестиция в оригинални "ZF" части се изплаща многократно в по-нататъшната експлоатация на превозните средства.

Резервни части

 
Дом на камиона -  - Резервни части за камиони
Камион
Дом на камиона -  - Резервни части за ремаркета
Ремарке
Дом на камиона -  - Резервни части за автобуси
АвтобусНачало
Промоции
За нас
Автосервиз услуги
Резервни части за камиони
Резервни части за ремаркета
Резервни части за автобуси
Кариери
Контакти
Имате въпрос? Свържете се с нас
тел. 052 51 11 44
мобилен: 0888 22 44 66
e-mail: office@her1.bg
 
ХЕР1 ЕООД - Сертификат по стандарт ISO 9001:2008

Внос, доставка и търговия с резервни части и консумативи за лекотоварни и товарни автомобили, автобуси, специализирани автомобили, пътна строителна техника и ремаркета.
Сервизна дейност на лекотоварни и товарни автомобили...
Научете повече
© 2007 - 2018 Всички права са запазени от ХЕР 1 ЕООД

www.her1.bg www.dom-na-kamiona.bg Условия за ползване на сайта Използване на Бисквитки www.avtonet.bg
Web design and programming by Vizia Design Studio