Компресори за климатици MAHLE

Като партньор в развитието и поддоставчик на международната автомобилна индустрия MAHLE предлага широкообхватно портфолио в сферата на охлаждането и климатизацията на превозни средства.

 

Търговският сектор и автосервизите печелят от нашето ноу-хау в областта на термоуправлението в комбинация с компетентни консултантски услуги и подкрепа при работата с климатични системи на превозни средства. 

ЗА СТРОГИ И НАЙ-СТРОГИ ИЗИСКВАНИЯ

MAHLE предлага солидна и широкообхватна гама компресори за климатици. Дори нашият стандартен асортимент вече покрива всички топ приложения за пласментните региони Европа, Близкия изток и Африка.
А с нашата премиум гама доставяме и компресори за климатици в съответствие с най-строгите изисквания по отношение на качеството и работните характеристики.

IAM STANDARD
За ремонт на справедлива цена според текущата стойност;

ПРЕМИУМ ГАМА
За най-високо качество и строги изисквания за ефективност;


ОХЛАЖДАЩА МОЩНОСТ ПРИ НОРМАЛНО НАТОВАРВАНЕ
Оптимална мощност в нормални условия, както при стандартни, така и при премиум продукти;

ЕКСПЛОАТАЦИОНЕН СРОК И НАДЕЖДНОСТ
Стандартните продукти предлагат решение за ремонт на справедлива цена според текущата стойност, а премиум продуктите са проектирани за целия жизнен цикъл на превозното средство. 

СЪДЕЙСТВИЕ И СЕРВИЗ
За двете продуктови групи важи: предоставяне на всички важни сервизни услуги, включително подкрепа при продажбата, техническото обслужване и мн. др. 

ОХЛАЖДАЩА МОЩНОСТ ПРИ ЗАСИЛЕНО НАТОВАРВАНЕ
Премиум продуктите имат малко по-голям мощностен резерв при екстремни условия (напр. пълно натоварване). 

КОМФОРТ И УСЕЩАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ
Благодарение на оптималното съгласуване според приложението на превозните средства, премиум продуктите се отличават с по-ниско ниво на шума и намаляват осезаемо вибрациите.

Обратно