Немският производител на ремаркета Knorr Bremse се доверява на Дом на КАМИОНА

Специалисти на Дом на КАМИОНА завършиха 4-те пълни курса на обучение в Knorr Bremse в Германия и от началота на 2020 година фирмата ще стане ОТОРИЗИРАН ТЪРГОВСКИ И СЕРВИЗЕН ПАРТНЬОР на Knorr Bremse.

 

ОБУЧЕНИЕ ЗА ЕЛЕКТРОННИ СИСТЕМИ ПРИ КАМИОНИ И АВТОБУСИ - TBEST
Въведение в структурата, работата и помпонените на електронните системи на съвременните превозни сердства (ABS - антиблокираща спирачна система; EBS - електронна спирачна система; ELC - електронен контрол на нивото; EAC - електронно управление на въздуха) и диагностичните възможности на системите с използване на диагностичната програма NEO Green.

ОБУЧЕНИЕ ЗА ПНЕВМАТИЧНИ ДИСКОВИ СПИРАЧНИ СИСТЕМИ - ADBT
Въведение във версиите и принципите на действие на пневматичните дискови спирачки. Представяне на ремонта на всеки тип дискови спирачни апарати с използването на специални сервизни инструменти.

По-подробно курсът премина през следните обучения:

I. ПНЕВМАТИЧНИ СИСТЕМИ - PSBT

Въведение в експлоатацията, техническите характеристики и изискванията за обслужване на въздушни системи, подсистеми (сервизна спирачна система, система за ръчна спирачка, системи за подаване и подготовка на въздуха, спомагателни устройства, например въздушното окачване, работа на съединителя) на товарни автомобили и камиони.

II. ЕЛЕКТРОННИ СИСТЕМИ ПРИ РЕМАРКЕТА - TEST

Въведение в структурата, работата и помпонентите на електронните системи на съвременните ремаркета (ABS - антиблокираща система, спирачна система; EBS - електронна спирачна система; iLvl - интелигентен контрол на нивото; TPMS - система за следене на налягането в гумите) и диагностичните възможности на системите с диагностиична система ECUtalk.

III. ЕЛЕКТРОННИ СИСТЕМИ ПРИ КАМИОНИ И АВТОБУСИ - TBEST

Въведение в структурата, работата и компонентите на електронните системи на съвременните превозни средства (ABS - антиблокираща спирачна система; ELC - електронен контрол на нивото; EAC - електронно управление на въздуха) и диагностичните възможности на системите с използване на диагностичната система NEO Green.

IV. ПНЕВМАТИЧНИ ДИСКОВИ СПИРАЧНИ СИСТЕМИ - ADBT

Въведение във версиите и принципите на действие на пневматичните дискови спирачки. Представяне на ремонта на всеки тип дискови спирачни апарати с използването на специални сервизни инструменти.

Обратно